Despre mine – Florin NECHIFOR

Vă salut cu prietenie!

Mă numesc Florin NECHIFOR, am 37 de ani și sunt candidatul la funcția de primar al Municipiului Adjud din partea Partidului Național Liberal.

Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Administrație Publică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Ulterior, am urmat un program de master în specializarea Administrarea Afacerilor.

Provin dintr-o familie simplă, în care credința în Dumnezeu, munca și corectitudinea sunt principii de bază. M-am născut, sunt crescut și îmi desfășor activitatea profesională în Municipiul Adjud, în mediul privat. Sunt un tânăr cu rădăcinile adânc înfipte în plaiurile acestea minunate, un adjudean cu viziune, care își dorește sprijinul vostru, pentru că Municipiul Adjud poate fi reconstruit doar ÎMPREUNĂ.

Am devenit parte din administrația locală timp de 3 ani, în cadrul Consiliului Local, iar din luna octombrie, anul 2019 și până în prezent, mi s-a oferit șansa de a activa la Consiliul Județean.

Pentru mine, dezvoltarea Municipiului Adjud înseamnă o administrație profesionistă, transparentă și dedicată orașului. Nu putem dărâma și construi de la zero ce s-a făcut în domeniul urbanismului în ultimii douăzeci de ani, dar îmi doresc o administrare corectă și cu responsabilitate a resurselor. Idealul pentru care voi lupta este dinamica schimbării orașului nostru, astfel încât să-l numim cu bucurie în suflet ACASĂ.

Proiectele nerealizate le vedem cu toții. Cunosc problemele administrației publice locale, vă cunosc așteptările și nemulțumirile și sunt convins că, fără profesioniști în jurul meu, toate obiectivele propuse nu se pot realiza. Atunci când ești un om de echipă, muncitor, serios și care are capacitatea de a ține cont de sfaturile bune pe care le primește, nu ai cum să nu performezi.

Am încredere în reușită, deoarece vom fi sprijiniți de echipa Partidului Național Liberal Vrancea, ce îl are drept candidat la președinția Consiliului Județean pe dl senator Cătălin Dumitru TOMA.

Să fim o singură voință, să fim un singur gând, să fim schimbarea așteptată de 20 ani !

Cu respect,

Vă îmbrățișez cu speranță,

Florin NECHIFOR

Candidat din partea PNL la Primăria Municipiului Adjud